Dé tips om jouw onzekerheden te verdoezelen met de juiste feestjurk

Foto: Instagram | loveandloathingla

We zeggen het nog eens en zullen het blijven zeggen: je hoeft geen maatje 36 te hebben om er waanzinnig goed uit te zien. De truc zit 'm in het kopen van de juiste kledij voor jouw lichaamsvorm. En met oudjaar die eraan komt, herhalen we deze tips nog maar eens al te graag. Lees even mee als je de perfecte jurk wil vinden.

BREDE SCHOUDERS
Zijn jouw schouders breder dan je heupen? Dan is een kleedje met asymmetrische halsuitsnijding jou op het lijf geschreven. Hop, hop, snel gaan shoppen!


>>> ASOS Design - € 62,99


BREDE HEUPEN
Behoor jij met je kont tot de Kardashian-clan, maar zijn jouw heupen daardoor ook iets aan de brede kant? Geen nood, jij beschikt over verschillende opties om een zandloperfiguur na te bootsen. Kiezen kan tussen een boothals, haltertop, strapless topje, pofmouwen, accenten op de schouders of jurkjes zonder mouwen. Enneuh... jouw heupen zijn heus niet te breed, hoor. Het is gewoon jouw taille die te smal is. Nah!


>>> Na-kd - € 66,95


KLEINE BORSTEN
Is Moeder Natuur niet vrijgevig geweest toen jij aan de beurt kwam? Dan ga jij best op zoek naar bovenstukken in glanzende stoffen. Het schaduwspel laat jouw pronte borstjes er groter uitzien. Ook versieringen of fantasietjes ter hoogte van je boezem zorgen van extra volume. En onthou, ladies: ze zijn misschien klein, maar o zo fijn!


>>> Zara - € 59,95


GROTE BORSTEN
En dan zijn er natuurlijk ook dames die over een serieuze voorgevel beschikken. Wegstoppen hoeft heus niet, maar je wil natuurlijk ook niet dat de tweeling constant met elkaar in de clinch ligt wegens plaatsgebrek. Een wikkeltop is het antwoord op al jouw vragen! 


>>> Missguided - € 53


EEN BUIKJE
Welke vrouw heeft hier géén last van? Of zit het probleem 'm eerder tussen jullie oren? Hoe dan ook, als je onzeker bent over je buik vermijd je best alle stoffen waar veel stretch in zit. Stretch zal elk vetrolletje in de verf zetten. Nog een tip: kies nauwaansluitende jurkjes met horizontale lijntjes. Bye bye buikje!


>>> Forever Unique (via Zalando) - € 89,95


ZWARE BOVENARMEN
In tegenstelling tot mannen, worden vrouwen liever niet met een bodybuilder vergeleken. Wil je je bovenarmen er optisch smaller laten uitzien, kies dan voor een kapmouwtje of driekwartmouwen. De enige soort 'driekwart' die toegestaan is! Ohja, en draag NOOIT, NEVER, JAMAIS een bolero.


>>> Mango - € 119,99

Door Jani