Zien! Ben Roelants ging voor ons op zoek naar de mannelijkste man op de 'Gentleman's Fair'

Gentlemen: wie zijn ze, wat doen ze en wat drijft hen? Die antwoorden kwamen we afgelopen weekend te weten op de 'Gentleman's Fair' in Waregem Expo, een walhalla voor mannen met uiterst meticuleus getrimde baarden, een zwak voor motoren en een hart voor fijne 'mannenkost'. En omdat we niet zeker waren dat Jani zich met zijn job ging kunnen bezighouden in deze man cave, stuurden we collega en mede-gentleman Ben Roelants op pad.

De nieuwe man anno 2017 is opgestaan. Hij houdt van ingewikkelde gin-tonic recepten, weet een ronkende bolide te appreciëren en komt voor de dag met een perfect getrimde baard en al even verzorgde outfit. Maar zijn deze mannen wel nog mannelijk genoeg? Collega-presentator en 'manly man' Ben Roelants ging op de beurs in Waregem op zoek naar de meest mannelijke man.

"De nieuwe man is dood, maar de allernieuwste man is opgestaan", volgens een professionele barber. "Ik denk dat mannen hun eigen waarde aan het terugvinden zijn, want die waren een beetje verloren gegaan."

Maar geen paniek, deze mannen combineren hun oerinstincten naadloos met een beetje mannelijke frivoliteit. Dat bewijzen ze met een overtuigende roooaaarrr...

Door Jani