Dit zijn volgens Jani 6 foolproof outfits voor een eerst date

Foto: Shutterstock

Hét grote dilemma wanneer je een date scoort: wat aan te trekken? Iets waar je je goed in voelt, dat is vanzelfsprekend. Al heeft een date in een joggingbroek ook niet bijster veel kans op slagen. Gelukkig bestaan er enkele foolproof outfits die een vervolgdate zo goed als garanderen! Enfin, je zal sowieso punten scoren bij Jani.

 

1. WIKKELJURK

Versta ons niet verkeerd, een little black dress vergroot nog steeds de slaagkans op een date. Maar het jurkje heeft er wel wat concurrentie bij gekregen. Van de wikkeljurk, bijvoorbeeld. Flatterend voor zowat ieder lichaamstype, en bekroond door Jani tot hét kledingstuk voor zij met een grote boezem. Maar opgepast, want je wilt er volgens onze stylist ook niet té sexy uitzien. Geef daarom nooit te veel bloot, en hou het een beetje mysterieus.

 

2. WIJDE BROEK MET HOGE TAILLE

Niet iedereen is er fan van, maar een wijde broek geeft je door z'n A-lijn wel een mooie taille. Combineer dat met een paar hakken (een mùst!) en eventueel een lederen jasje, en je bent tiptop voor een casual date. Maar omdat een foto vaak boekdelen spreekt:

 

3. LEDEREN MINIROKJE

Minirokjes zijn dit seizoen hot, dat staat vast. En de mannen weten dit kledingstuk zeker te appreciëren. Maar we willen natuurlijk ook wel serieus genomen worden, daarom is de juiste graad 'sexyness' des te belangrijker bij dit kledingstuk. Hou de rest van je outfit sober, je benen vervangen in dit geval je decolleté. 

 

4. BLOTE SCHOUDERS

We schreven verleden week nog dat mannen een zwak hebben mooie armen. Door een topje met blote schouders aan te trekken scoor je alleen maar punten. Hoe casual of classy je het maakt, hangt volledig van jou af. Gevorderde fashionista's zien er even goed uit in jeans, pumps en een leuk topje dan met een klassieke broek of kokerrok. Het mag tenslotte ook wel een beetje fun blijven!

 

5. SATIJN

Niets die meer luxe en elegantie uitstraalt dan satijn. Daarbovenop is het een echte treffer bij mannen omdat de stof een kwinkslag is naar nachtkledij. 

 

6. BLAZER

Wil jij graag een sterke vrouw portretteren? Dan is een outfit met blazer right up your alley. Ga wel voor een iets frivolere look, we willen natuurlijk ook niet dat je date zich op een sollicitatiegesprek voelt. Een blazer is tevens ook de perfecte passe-partout wanneer je rechtstreeks van je werk naar je date vertrekt!

 

 

Door Jani