Niets zaliger dan een oversized trui in de winter, en zo draag je er een volgens Jani

Niets zaliger dan je te nestelen in een gigantische comfy trui op een koude winterdag. Al is Jani niet erg fan van alles wat comfy is, dus kan het zeker geen kwaad een kleine inspanning te doen om er toch stijlvol en vrouwelijk uit te zien in een oversized sweater. En hoe je dat precies doet, legt onze stijlgoeroe je maar al te graag uit hieronder.
  1. Ben je groter dan 1m70, dan brengt een oversized trui in principe niet veel obstakels met zich mee. Ben je aan de kleine kant, dan breng je best wat tegengewicht door een skinny jeans of strakke rok aan te trekken om je benen er langer te doen uitzien. Schoenen in dezelfde kleur als je broek, benen of panty's zijn ook een slimme truc om de illusie van lange benen te wekken. Een paar hakken doet de truc natuurlijk ook!
     
  2. Heb je een grote boezem, probeer dan een oversized trui te kiezen met wat decolleté, om te vermijden dat je er als een opgeblazen ballon gaat uitzien. Let ook op met afhangende schouders. Beide problemen kun je aanpakken door een lange ketting te dragen. 
     
  3. Een oversized sweater neemt je taille weg, hetgeen Jani net zo graag ziet. Wil je toch wat vorm geven aan je trui, stop dan een klein stukje van de voorkant in je broek. Je kunt ook voor een trui gaan waarbij het breiwerk lijnen creëert. Zo verlies je opnieuw niet te veel lengte. 

Voilà, je bent klaar om de winter in stijl te trotseren!

Door Jani