Rauwtch! Deze aanrakingen maken hem ongetwijfeld helemaal gek!

Foto: Shutterstock

Ben je nog wat onzeker over welke aanraking hij wel of niet leuk vindt? Of wil je misschien nieuwe flirtplekjes ontdekken zodat hij zijn handen al helemaal niet meer van je kan afhouden? Geen paniek, wij helpen je even. Volgens The Love Coach van Cosmopolitan, Matthew Hussey, zijn de reacties op deze vier aanrakingen gegarandeerd (stomend) positief.

1. Knie-aanraking

Als je naast hem zit en op het punt staat om iets spannend te vertellen, raak dan zachtjes zijn knie aan. Het is een moment van aantrekkingskracht tussen jullie beiden...

 

2. De streling in het haar

Als je hem nadert, als je langs hem ligt, als hij aan het koken of aan het werken is.... ieder van deze momenten is gepast om de achterkant van zijn hoofd (net boven zijn haarlijn) een zachte scratch met je nagels te geven. Doe dit niet té vaak, er is namelijk iets animalistisch aan die aanraking en zo houd je het spannend.

 

3. De hals

"Je ruikt zo lekker! Wat is dat?" zeg je terwijl je rustig voorover leunt om zijn hals te ruiken. Hij zal de warmte van je adem voelen, je hand voelen rusten op zijn schouder én nu kan hij ook jouw lekkere parfum ruiken.

 

4. De 'full-body' knuffel

Weg met korte, verlegen en akward knuffels! Je moet je inbeelden dat je zoveel mogelijk van jouw onderdelen 'connect' met zoveel mogelijk onderdelen van hem. Doe rustig aan, en laat de knuffel gerust wat langer duren. Hij zal dan merken dat je je erg op je gemak voelt bij hem, en dat vindt hij natuurlijk ook heel fijn.

Uitproberen maar!

 

 

Door Louise Vanoppen