Hebben! Deze highstreetketen verkoopt een budgetvriendelijke kopie van onze favoriete Meghan Markle-jurk

Foto: Isopix

Sinds Meghan Markle haar jawoord gaf aan prins Harry heeft zowat elke vrouw aspiratie om prinses te worden – we nemen ook genoegen met hertogin als de prins knap genoeg is. En hoewel het nog even zoeken is naar een man met royaal bloed, kun je al aan je vorstelijke garderobe beginnen werken. Zara verkoopt namelijk een blazer die als twee druppels water op de outfit lijkt die Meghan droeg tijdens de ‘Trooping The Colour’ ceremonie in juni. Hebben!

De royal wedding mag dan wel al enkele maanden achter ons liggen, de voormalige actrice wordt nog steeds goed in de gaten gehouden. En als er één ding onder het vergrootglas ligt, dan is het wel haar kleding. Maar helaas, ons budget is iets - *kuch kuch* - beperkter en dat betekent dat we de kleerkast van Markle niet blindelings kunnen kopiëren. Gelukkig kunnen we op momenten als deze altijd op de highstreetketens rekenen, en ook deze keer laten die ons niet in de steek. Zara verkoopt een blazer die verdacht veel op de roze Carolina Herrera-jurk lijkt die Meghan droeg tijdens haar eerste publieke uitje.

Het leukste aan de Zara-variant is natuurlijk de prijs. Terwijl je voor de Carolina Herrera-jurk 3400 euro moest ophoesten - *slik* - kost de blazer slechts 59,95 euro. En hoewel je quasi alle richting uit kunt met de blazer, raden we je voor de een degelijke royal look een lange kokerrok met gesloten pumps.

Door Jani