Haal je bankkaart maar al boven! Deze winter kun je naar Parijs treinen voor spotprijsjes

Foto: Shutterstock

Winkelen tot je erbij neervalt, een Instaworthy kiekje bij de Eiffeltoren en macarons naar hartenlust: letterlijk elk excuus is goed om op de trein richting Parijs te springen. Het feit dat de treintickets komende maand be-lache-lijk goedkoop zijn, moedigt ons alleen maar aan. Kerstshoppen, iemand?

Ben je nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor je zus, lief of beste vriendin? Of ben je niet te bescheiden om jezelf eens te trakteren… en daar dan cadeautjes te gaan shoppen voor je familie, natuurlijk. Dan heb je geluk, want Thalys stelt voor de eindejaarsperiode duizenden tickets voor een spotprijsje ter beschikking. En niet enkel Parijs staat in the picture, wie liever slentert langs de Amsterdamse grachten valt ook in de prijzen. Vanaf vandaag tot en met 18 november scoor je op de site van Thalys meer dan 40.000 tickets voor € 25 naar Parijs of Amsterdam voor een tripje tussen 9 december 2019 en 5 maart 2020.

 

Geen geluk bij Thalys, probeer dan zeker ook eens de low-coast versie IZY. Een ticket krijg je daar al te pakken voor tien euro, al is het dan wel eentje zonder garantie op een zitplaats. Toch liever een klapstoeltje, dan betaal je nog maar € 15 terwijl een gewoon zitje € 19 kost.

Wat denk je? Nieuwjaar in Parijs in één van deze hotspots, en Valentijn in dit roze Amsterdams restaurant? We’re in!

Door Tiffany Roggeman