Grootse plannen voor Valentijn? Dit zijn de populairste plaatsen om iemand ten huwelijk te vragen

Foto: Chuy Photography | Green Wedding Shoes

Je vriend Beyoncé’s advies - if you liked it, then you should put a ring on it – laten opvolgen is één ding, maar hem een onvergetelijk moment van het huwelijksaanzoek laten maken is uiteraard nog iets helemaal anders. Datingwebsite EliteSingles vroeg aan 1.600 mensen waar ze hun toekomstige hubby op één knie willen zien gaan. Naast de ultieme klassiekers kwamen ook een aantal verrassingen naar voor. Lees even mee met ons!

Zo’n 1600 mensen kregen van datingwebsite EliteSingles de vraag voorgeschoteld waar ze ten huwelijk gevraagd willen worden. De meest voorkomende antwoorden samengebundeld eindigde de enquête met twaalf bestemmingen.

Op nummer één prijkt tegen onze verwachtingen in Venetië in plaats van Parijs. Ongetwijfeld één van de meest romantische steden ter wereld of course, maar toch dachten we dat de Eiffeltoren nog steeds meer harten veroverde. Hawaï staat dan weer op de derde plaats, opnieuw een locatie die de kans op het ‘nee’-woord statistisch onmogelijk maakt!

 

BEACH VIBES

Dat ook enkele bestemmingen met parelwitte stranden op de lijst terecht zouden komen is geen verrassing. Zo is de vierde plaats weggelegd voor de Bahamas en kaapte Vanua Levu in Fiji de vijfde plaats weg. Op nummer zes: simpelweg home sweet home.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Arquitecto de Bodas|WP (@arquitectodebodas) op

 

 

SAY YES IN THE US

Na Bali op nummer zeven vervoegen vervolgens heel wat Amerikaanse steden het lijstje. Zo staat New York op nummer acht, met de Niagarawatervallen op z’n hielen. De lijst afsluiten doen we met – jawel – Las Vegas.

Allemaal voor de hand liggende keuzes als je het ons vraagt, al steken er toch enkele steden bovenuit. Zo wist Edinburgh (Schotland) ook een plaats op de lijst te veroveren. En in het verre Sidney mogen mannen ook op één knie gaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Las Vegas Wedding Photographer (@courtneypecorinophoto) op

Door Tiffany Roggeman