Aha! Deze 6 seksposities worden zwaar onderschat

Foto: Shutterstock

Neen, je hoeft echt geen super flexibele turnatleet te zijn om goeie seks te hebben. Iedereen die denkt dat je daarvoor de wildste standjes moet bovenhalen, onderschat gewoon deze zeven simpele posities. Een beetje experimenteren en ze worden al direct heel wat meer fun. Hallo’kes, je weet meteen wat je vanavond te doen staat!

1. MISSIONARIS

Veruit nummer één in de lijst van onderschatte seksposities: de missionaris. Waarom toch? Je kan elkaar diep in de ogen kijken, je lichaam ligt helemaal op dat van je lover én je kan volop je clitoris stimuleren. Voor dat laatste is de coïttaaluitlijning the key to success. What?! Simpel: degene waarmee je seks hebt moet zijn lichaam ietsje naar boven brengen, zodat jouw clitoris extra veel actie krijgt!

2. MISSIONARIS MET EEN KUSSEN ONDER JE POEP

Je hebt er misschien nog niet aan gedacht, maar deze simpele truc brengt de ‘gewone’ missionaris meteen van een kleine 6 naar een dikke 10. Het kussen brengt je heupen in een goeie hoek waardoor je lief constant contact maakt met je G-spot. Ja-ha-haaaa!

3. HAND JOBS

Technisch gezien kunnen we een goeie aftrekbeurt niet echt zien als een sekspositie, maar toch verdient het een plekje op deze lijst. “Mannen kunnen dat toch zelf”, horen we je denken. Dat is ook zo, maar het werk van een vrouwelijke hand wordt erg onderschat en wel hierom: 1. Een vrouwenhand is vaak veel zachter dan een ruwe mannenhand, en 2. Jij bent volledig in control en dus blijft het voor hem een verrassing wat er zal gebeuren… Surpriiiiise!

4. LEPELTJE LEPELTJE

Er is niets mis met af en toe wat luie seks, maar deze positie heeft een groot potentieel! Blijf niet met jullie lichamen tegen elkaar liggen, maar laat de ‘kleine lepel’ naar voren leunen voor een hete vrijpartij. Oh la la!

5. DOGGY STYLE

Echt stijlvol klinkt het niet, en vaak vinden vrouwen het een onpersoonlijke positie omdat je geen oogcontact kan maken met elkaar. Veel romantischer is dan de zittende versie: je begint in de klassieke, rechtstaande doggy style positie en gaat dan zitten. Zo ben je weer lekker dicht bij mekaar én je lief kan met zijn handen o-ve-ral aan. Yes, pleaseeee!

6. OMGEKEERDE COWGIRL

We weten het nog steeds niet: waar - in godsnaam - moeten we naar kijken? Zijn voeten? De muur? En hoe beweeg je als je omgekeerd zit? Het zijn allemaal moeilijke vragen waarop je enkel en alleen het juiste antwoord zal vinden door te experimenteren! Eens je de goeie flow gevonden hebt, zal je deze positie meteen in je seksroutine opnemen. Yiiiihaaaa!

Door Liesa Rijnders