Keuzestress? Deze website helpt je een nieuwe film of serie te vinden op Netflix

Foto: Shutterstock

Nu we non-stop in ons stulpje zitten, passeren er nog meer series de revue. Uhu, Netflixen is onze favoriete bezigheid bij uitstek om die extra tijd op te vullen. Maar heb je net een potje zitten huilen omdat de laatste aflevering van je Netflixserie - die je gisteren bent begonnen - erop zit? En heb je géén idee welke serie je nu moet verslinden? Het lijkt ons volkomen normaal dat je even ten einde raad bent! Want die inspiratie geraakt natuurlijk wel op na de 85ste serie - dat is dan weer een ietsiepietsie beetje overdreven - in een paar weken tijd. Maar maak je geen zorgen, want dankzij deze website kan je weer snel aan een nieuw bingewatchproject beginnen. Lees even mee!

Netflix stelt zelden teleur, de streamingdienst staat dan ook bol van films, series en documentaires. Maar dat betekent ook vaak urenlang gescroll om jouw volgende ‘verslaving’ te vinden. Tot nu, want de handige website www.whatthehellshouldiwatchonnetflix.com helpt je maar al te graag de bomen opnieuw door het bos te zien.

 

 

HOE WERKT HET?

Allereerst geef je aan waarnaar je op zoek bent: een film, serie, of om het even wat. Vervolgens vraagt de website je een genre te kiezen, zoals romantiek of actie. Op basis van die twee richtlijnen schotelt de site jou een titel voor. Niet helemaal jouw ding, dan kun je je zoektocht nog wat verfijnen, en dat op een humoristische manier.

De perfecte manier om verborgen parels op Netflix te ontdekken! Let wel op: helaas kun je niet àlle titels in België bekijken.

Door Amber Comhaire