Niet te geloven! Eva Daeleman betaalde maar 5 euro voor haar trouwjurk en dit is ‘m

Foto: Instagram | Eva Daeleman - Jesuisirmy

De mooiste dag van je leven kan nogal prijzig uitvallen. Maar niet als het aan Eva Daeleman ligt. De voormalige MNM-presentatrice stapte onlangs stiekem in het huwelijksbootje, en deed dat in een jurk van vijf euro. Qoui?!

“Ik kreeg super veel vragen over mijn trouwjurk. Wel... ze kostte me 5 euro”, postte Eva gisteren op haar Instagram Stories. Menig mond viel open, want de voormalige MNM-presentatrice zag er beeldig uit op de foto’s van haar strandhuwelijk. Gelukkig deelde ze ook hoe ze een trouwjurk van vijf euro wist te strikken.


“Op een baaldag besliste ik een cadeaubon van ZEB op te kopen en toen botste ik op de perfecte witte jurk en had ik enkel nog 5 euro op te leggen. Klein groot geluk!” Wie net als Eva verliefd is op de jurk kan helaas niet meer bij ZEB terecht. Maar goed nieuws, want we vonden ‘m wel nog op een andere webshop!

Het gaat om een witte jurk van het alombekende merk NA-KD, waar heel wat influencers kortingscodes voor uitdelen. Wil je ook naar het altaar schrijden in deze jurk, dan kun je ‘m nog kopen via de website About You. In plaats van 119 euro betaal je nu slechts 99,90 euro.

Verder wisten we je al te vertellen dat Eva een trui aanhad van LN Knits, en een trouwring om haar vinger geschoven kreeg van Lore Van Keer. Zo zie je maar dat je trouwoutfit niet per se een fortuin hoeft te kosten. Als jij straalt zoals de meeste bruidjes is dat meer dan genoeg!

Door Tiffany Roggeman