Babyboom! Actrice Blake Lively is bevallen van haar derde kindje

Foto: Photonews

Het zijn drukke tijden voor de ooievaar. Na Ruth Beeckmans en Nuria Gilizintinova is ook Blake Lively bevallen. Samen met Ryan Reynolds verwelkomde de actrice haar derde kindje, dat melden verschillende Amerikaanse media. Het koppel heeft reeds twee dochters samen, Inez (4) en James (3).

In mei raakte bekend dat Blake Lively voor een derde keer zwanger was. De actrice verscheen toen op de rode loper voor de première van de film ‘Pokémon: Detective Pikachu’ met een overduidelijk babybuikje. Wanneer het kindje geboren zou worden, liet het koppel in het midden. Of de twee dochters van Blake en Ryan er een zusje of broertje bij hebben, is voorlopig ook nog niet geweten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PokeMOM.... Out now.

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively) op

 

En toen waren ze met vijf

Dat Blake een grote familie wil, vertelde de ‘Gossip Girl’ in 2012 al tijdens een interview: “Ik heb altijd een groot gezin gewild. Ik zou dertig kinderen willen als ik kon!” Dat een derde dochter welkom zou zijn lier man Ryan – die zelf de jongste van vier jongens is – in 2016 reeds weten. “Een dochter krijgen, was een droom die uitkwam. Als ik negen dochters kon hebben, zou ik in de wolken zijn. Echt waar”, vertelde hij toen aan People Magazine.

Door Tiffany Roggeman