Hebben! Wij zijn helemaal verliefd op de nieuwe lingeriecollectie van Marie Jo

Foto: Marie Jo

Wie perfecte pasvorm zegt, zegt ‘Marie Jo’. Het lingeriemerk beschikt ongetwijfeld al over een aanzienlijk aantal vrouwelijke fans, maar na het zien van hun nieuwste wintercollectie kan die groep volgens ons alleen maar uitbreiden.

Marie Jo staat bekend om het gebruik van mooie materialen en zweert bij goede pasvormen. Maar ook aan stijl ontbreekt het het lingeriemerk zeker niet. Dat bewijst hun laatste L’Aventure-collectie. Het Belgische lingerielabel haalde zijn inspiratie bij de energieke sierlijkheid van ritmische kunstenaarsduo’s als Rudolf Nureyev en Margot Fonteyn of Meryl Streep en Don Gummer.

 

RUDOLF

Onze favoriet? Absoluut, zonder enige twijfel, Rudolf. Voor het ontwerp werd met contrasten gespeeld zoals de fijne, gebreide kant die gedoseerd wordt door een strakke belijning met een volmaakte snit die als gegoten zit. Een frivool bolletjesmotief maakt de succesformule compleet.

 

We spotten in de collectie ook een beugelloze bralette, die al even goed aansluit op de trends als op je lichaam. De hoge tailleslip maakt het lingeriesetje af. Ook de body met doorzichtig kant is een absolute blikvanger, en willen we het liefst zo snel mogelijk in onze lingerielade zien liggen.

 

DARK ROMANCE

Voor wie het ietwat stouter mag, werd ‘Dark Romance’ in het leven geroepen. Deze Marie Jo-lijn is een vernieuwde, verfrissende interpretatie van de goth stijl die meer dan eens op de catwalk gespot werd. Wijnrode kanten setjes die elk vrouwenlichaam er verbluffend doen uitzien. Maar hé, oordeel vooral zelf!

Door Tiffany Roggeman