Gezelligheid troef! 6 tips om het volste uit die herfstavonden te halen

Foto: Shutterstock

Tot voor kort deden de temperaturen ons nog even twijfelen, maar nu is het zeker: de herfst is in ’t land. Een overvloed aan dekentjes is dus weer sociaal aanvaardbaar, net zoals het naar binnen gieten van liters pumpkin spice latte en bingewatchen van films. Donkere herfstdagen zijn tevens ook het ideale excuus om wat me-time in te lassen, en wij tonen je hoe je er het meeste uithaalt.

 

LAYER UP!

Laagjes zijn belangrijk wanneer het kwik begint te dalen, zo ook in je zetel. En wat is er zaliger dan op een koude avond onder een überzacht dekentje te glijden? Mistral Home voorziet je alvast van al het zachts dat je deze winter nodig hebt. Hun plaids houden de koudste wintervoetjes lekker warm, maar zien er ook nog eens stijlvol uit ook. Onze absolute favoriet? De okergele flanellen plaid met vlechtmotief die je voor 15 euro al op de webshop scoort. Voor die prijs kun je er gerust nog een paar passende sierkussens bij kopen. Wel met het risico dat je dan nooit meer uit de zetel komt.

 

 

BINGEWATCHEN

Smeekt jouw zetel om wat quality time? Neem er je Mistral Home-dekentje en de afstandsbediening bij, wij schotelen je 11 romantische herfstfilms voor waarmee je makkelijk de winter overbrugt. Wat dacht je van een 38ste keer ‘Bridget Jones’s Diary’?

 

 

HOT CHOCOLATE

We hebben helaas afscheid moeten nemen van de zomerse froothies en verfrissende homemade iced tea. Maar ons verdriet duurt niet lang, want een mok dampende warme chocolademelk maakt véél goed. Ideaal dus voor een avondje liefde in de zetel.

 

 

WELLNESSMOMENTJE

Geen me-time zonder je ‘smoel’ te bekladden met een voedend gezichtsmasker. Een hydraterend exemplaar als je het ons vraagt, aangezien je dierbare huid nog heel wat te verduren zal krijgen de komende maanden.

 

 

SFEER OPSNUIVEN

Relaxmodus on! Geen gezellige avond zonder obligatoire geurkaars. Zo kun je pas echt die herfstsfeer opsnuiven. Wij zochten er alvast zestien voor je uit, van verfijnde aroma’s tot de geur van vers gewassen linnen.

 

 

PYJAMA PARTY

Op koude avonden durven we Jani’s stijlregels al eens aan onze laars – of moeten we zeggen: pantoffels – te lappen. En laat lelijke pyjama’s nu net de nagel aan onze stylist ’s doodskist te zijn. Dus waarom geen exemplaar aanschaffen waar je je pas echt ‘lady of the residence’ voelt? Hoppakee, 16 zalige zijden pyjama’s waarin je je nooit hoeft te schamen.

Door Tiffany Roggeman