Easy peasy! Met deze 7 stylingtips kom je de herfst fashionable door

Foto: Shutterstock

We beginnen ondertussen wel te wennen aan de koude dagen, maar het blijft toch nog een beetje chaos in ons hoofd als het aankomt op de perfecte herfstoutfit. Om zeker te zijn dat je helemaal 'approved by Jani' de deur uitgaat, zetten we de zeven beste stylingtips voor dit seizoen even op een rij!

 

Jurk + pofmouwen

Laagjes dragen helpt niet alleen tegen de koude, maar kan er ook gewoon heel trendy uitzien. Bijvoorbeeld door een blouse met pofmouwen onder een jurk aan te trekken!

 

Camel + ‘pop of colour’

We moeten je niet meer vertellen dat een cameltint werkelijk elke outfit naar een ander niveau tilt. Combineer dat met een feller kleurtje deze herfst en je bent het zonnetje in huis in no time.

 

Knee high + midi length

Dé schoenen van het moment combineer je moeiteloos met een midi-jurk of -rok. Zo houd je het warm én fashionable dit seizoen. Winner!

 

Midi dress + chunky boots

Nog een paar schoenen om je midi- of maxi-jurken mee te combineren, zijn stoere chunky boots. Super comfortabel maar toch helemaal hip. Yes, please!

 

Laagjes + laagjes (+ laagjes)

Dit najaar bestaat er niets zoals ‘te veel laagjes’. Een blazer waar je (te) lange mouwen onderuit poefen? Doen!

 

Oversized jeans + statement top

De ‘blouse + jeans’ combo is uiteraard dit jaar opnieuw een veilig toevluchtsoord. Saai? Niet als je oversized met statement mixt.

 

Printed panty + neutrals

Opgepast, want je kan heel vlug heel fout gaan met deze trend… Je outfit wat speelser maken met een printed panty kan zeker, en met neutrale kleuren erbij ben je sowieso safe! De durvers kunnen ook voor contrasterende kleuren gaan. 

Door Liesa Rijnders