Hanne post vertederende tekst over 4 jaar K3: “Ongeloof. Dat woord beschrijft de eerste maanden nadat wij ‘K3 zoekt K3’ wonnen”

Foto: Instagram | hannecarry

Hallo, kroket! Het is ondertussen vier jaar geleden dat Hanne, Klaasje en Marthe het verdict te horen kregen en zich de nieuwe ‘K3’tjes’ mochten noemen. Iets dat Hanne Verbruggen, beter gekend als ‘de rosse’ van het trio, niet ontgaan is. Zij postte een vertederende tekst op Instagram over de ongelooflijke ervaring. “Ons leven stond na 6 november echt volledig op zijn kop!”

“Ongeloof. Dat woord beschrijft de eerste maanden nadat wij K3 zoekt K3 wonnen”, schrijft Hanne op Instagram bij een schattige foto van zichzelf in het alombekende regenboogjurkje. “Ons leven stond na 6 november echt volledig op zijn kop! Na een goed feestje gingen we meteen fotoshoots doen, inzingen, dansles en zangcoaching volgen, videoclips opnemen, meet and greets doen én vertrokken we uiteindelijk op de grote afscheidstour met onze grote voorbeelden Karen, Kristel en Josje.”

“Wat een prachtig leven hebben jullie ons gegeven”, gaat ze verder. “Ik ben zo dankbaar dat dit alles ons is overkomen. We werken hard om te blijven verbeteren, om zo’n goed mogelijk resultaat te bekomen en we geven alles van onszelf om iedereen trots te maken. Na 4 jaar K3, is ongeloof stilaan getransformeerd naar ‘genieten’. In het begin was er veel stress en angst voor het onbekende. Veel vragen en was ik zo streng voor mezelf. Door geweldige fans, mijn familie én het geweldige team achter K3 voelt het nu alsof alles in de plooi is gevallen. Begrijp me niet verkeerd: ik heb nog steeds kriebels voor we opkomen in onze shows, nog steeds baal ik van een valse noot of een hese stem, maar bovenal word ik oprecht gelukkig van alles wat we doen, Klaasje en Marthe, al die lachende gezichtjes, lieve woorden en het oorverdovende applaus. Vandaag zijn we 4 jaar K3. De tijd vliegt! Zo veel gedaan en nog zo veel leuke vooruitzichten. Bedankt allemaal om 4 jaar geleden in ons te geloven, bedankt om ons met open armen te ontvangen en bedankt voor de fantastische jaren! Cheers to many more years!”

In haar Instagram Stories blikt Hanne terug naar vier dolle jaren. Doe er nog maar een paar jaar bij, dames!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ongeloof. Dat woord beschrijft de eerste maanden nadat wij K3 zoekt K3 wonnen. Ons leven stond na 6 november echt volledig op zijn kop! Na een goed feestje gingen we meteen fotoshoots doen, inzingen, dansles en zangcoaching volgen, videoclips opnemen, meet and greets doen én vertrokken we uiteindelijk op de grote afscheidstour met onze grote voorbeelden @karendamen, @kristelverbeke & @josjecoos Wat een prachtig leven hebben jullie ons gegeven.?? Ik ben zo dankbaar dat dit alles ons is overkomen. We werken hard om te blijven verbeteren, om zo’n goed mogelijk resultaat te bekomen en we geven alles van onszelf om iedereen trots te maken. Na 4 jaar K3, is ongeloof stilaan getransformeerd naar “genieten”. In het begin was er veel stress en angst voor het onbekende. Veel vragen en was ik zo streng voor mezelf. Door geweldige fans, mijn familie én het geweldige team achter K3 voelt het nu alsof alles in de plooi is gevallen. Begrijp me niet verkeerd: ik heb nog steeds kriebels voor we opkomen in onze shows, nog steeds baal ik van een valse noot of een hese stem, maar bovenal word ik oprecht gelukkig van alles wat we doen, @klaasje_meijer & @marthedep, al die lachende gezichtjes, lieve woorden en het oorverdovende applaus. Vandaag zijn we 4 jaar K3. De tijd vliegt! Zo veel gedaan en nog zo veel leuke vooruitzichten. Bedankt allemaal om 4 jaar geleden in ons te geloven, bedankt om ons met open armen te ontvangen en bedankt voor de fantastische jaren! Cheers to many more years????????

Een bericht gedeeld door HANNE VERBRUGGEN (@hannecarry__) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 JAAR ????

Een bericht gedeeld door HANNE VERBRUGGEN (@hannecarry__) op

 

Door Tiffany Roggeman