Happy, happy, joy, joy! Kruidvat verkoopt momenteel UGGs-laarsjes met fikse kortingen

Foto: fashiioncarpet.com

Dat we ons niet aan Crocs moeten wagen, dat hebben Jani’s brandstapel-dreigementen ondertussen wel al duidelijk gemaakt. Maar de stylist is nu ook niet bepaald een grote fan van UGGs… We spelen dus met onze job – en misschien wel ons leven – als we je vertellen dat Kruidvat op dit moment UGGs verkoopt met fikse kortingen. You’re welcome!

Een paar UGGs aan je voeten zijn nog steeds een ferme no-go als het op modeadvies aankomt. Maar we moeten toegeven dat de laarsjes wel verdomd goed zitten. Daarom keuren wij het in the name of ‘fashiuuun’ goed als je de zachtje laarsjes enkel als pantoffels draagt. De hond eens uitlaten met een paar aan je voeten, willen we tijdens een vortex ook wel nog door de vingers zien.

Indien je plechtig belooft je aan bovenstaande geboden te houden, verwijzen we je graag door naar de website van Kruidvat, waar je de laarsjes voor 119 euro kunt kopen. Het gaat in detail om ‘Classic Mini’, die normaal gezien een stevige 169 euro kosten. Dat betekent dat je een korting krijgt van maar liefst 30 procent.

Snel zijn is de boodschap, want ook al verafschuwt Jani de ‘sloefen’ zijn ze nog steeds erg gewild. Enneuh, mondje dicht tegen onze stylist hé!

Door Tiffany Roggeman