Uh oh! Fabrizio komt Pommeline voor het eerst onder ogen in ‘Celebs Gaan Daten’

Foto: VIJF

Na de pijnlijke breuk met kleurplaat Fabrizio in ‘Temptation Island VIPS’ – dat sinds september uitgezonden wordt op VIJF - dook Pommeline een nieuw datingavontuur in, namelijk ‘Celebs Gaan Daten’. Amper vier maanden na de breuk is het dan ook logisch dat Pommeline nog niet helemaal terug op haar plooi was, dus nodigde Goedele Fabrizio uit om de confrontatie aan te gaan met zijn ex. Als dat maar goed komt!

Hoewel het programma ‘Temptation Island VIPs’ nog steeds op de Belgische tv loopt, weten we allemaal dat het verhaal voor Pommeline en Fabrizio exclusief happy ending was. De twee waren nochtans verloofd, maar ook dat kon hun relatie niet meer redden. Daarbovenop wordt Fabrizio ook beticht van overspel, onder andere met verleidster Julia.

In ‘Celebs Gaan Daten’ willen Jani en Goedele de knappe blondine er maar al te graag bovenop helpen. En zo duikt Fabrizio opeens op in de derde aflevering. Pommeline’s ex vertelt dat hij te horen kregen dat het datingproces maar moeizaam verloopt en wil Pom daarom helpen het hoofdstuk af te sluiten. Al krijgt het gesprek al snel een pijnlijke wending…

 

Door Tiffany Roggeman