Shay Mitchell maakt de naam van dochtertje bekend in Vogue: “Het is gewoon de perfecte naam”

Foto: Isopix

Actrice Shay Mitchell beviel zo’n twee weken geleden van een dochtertje, maar op een naam of foto was het nog even wachten. Beide onthulde ze tijdens een interview met modebijbel Vogue. De 32-jarige actrice vindt dat ze haar kleine spruit alvast de perfecte naam gegeven heeft.

Het dochtertje van kersverse ouders Shay Mitchell – bekend van ‘Pretty Little Liars’ en de Netflixserie ‘You’ - en Matte Babel kreeg de naam Atlas Noa. Dat gaf de actrice gisteren prijs in een interview met Vogue. Het koppel ontdekte de naam toen een vriendin, die anderhalf jaar geleden ook beviel van een dochter, haar lijst met potentiële namen afliep. “Toen ze ‘Atlas’ zei, keken Matte en ik naar elkaar en dacht ik: oh my gosh, dat is gewoon de perfecte naam”, vertelt Shay. “Vanaf toen wisten we dat het Atlas zou worden.”

Shay vertelde ook dat ze als moeder veel kalmer geworden is. “Ik ben veel meer aanwezig en kijk gewoon elke dag naar haar”, gaat Mitchell verder. “Je denkt wel na over hoe snel de tijd voorbijvliegt wanneer je verplicht wordt om het rustiger aan te doen.” Als actrice en reisfanaat met een eigen Youtubekanaal plant ze haar volledige dagen nu rond Atlas. “Voorheen draaide alles rond mijn werkschema, nu ga ik pas aan het werk wanneer ze slaapt.”

 

Op haar Instagramaccount deelde Shay een foto uit de Vogue-shoot met kleine Atlas. In een uitgebreid bijschrift licht ze toe nu al enorm trots te zijn op haar dochter. “Atlas Noa, in mijn 32 jaar levensjaren dacht ik veel plekken te hebben gezien, dingen te hebben meegemaakt, mensen te hebben ontmoet en liefde te hebben gevoeld… en toen kwam jij”, staat er te lezen.

Ze eindigt het bericht met: “Wat je ook kiest om te doen in deze wereld, wie je ook kiest om van te houden, waar je ook wil gaan, ik zal altijd je grootste fan zijn. Ik ben al zo trots om jouw mama te zijn.”

 

Door Tiffany Roggeman