Want! Dit goedje is haarproduct van het jaar en belooft de gezondste lokken die je ooit had

Foto: Pinterest

Glanzend, pluisvrij en gezond haar. We pinken massaal een traantje weg. Je haarpunten zagen er in de middelbare school voor de laatste keer happy snappy uit, maar sinds je er de stijltang en verplichte puberkleuring in zette zijn je lokken nooit meer hetzelfde geweest. Tot nu! Met dit wondermiddeltje zou je al je zonden er zo weer af kunnen wassen!

Afgelopen week stonden de Beauty Awards van Cosmopolitan op de agenda en wij stonden uiteraard op de eerste rij om te ontdekken welke producten in de prijzen zouden vallen. Haarproduct van het jaar ging naar Olaplex n°6 en wij leggen je even uit waarom je vandaag nog deze haarcrème in huis moet halen. 

... said no one ever. Er zijn twee scenario's die zich op onze schedel kunnen afspelen: ooievaarsnest of frituurvet. Wij tekenen dan ook meteen moest er een wondermiddeltje bestaan om de bad hair days voor eens en voor altijd uit ons leven te bannen.

Coucou! Daar is het veelbelovende Olaplex n°6! We komen superlatieven tekort om te beschrijven wat dit goedje voor jou kan betekenen, maar we doen een poging: het hydrateert, beschermt tegen boosdoeners van buitenaf, maakt je lokken sterker en brengt je haren weer in balans. Je zou met glad, pluisvrij en gezond haar achterblijven. En nog een paar extra bonuspunten, omdat er geen sulfaten, parabenen gebruikt zijn en de formule 100% vegan is. Sounds like a winner to me. 

Je kan Olaplex n°6 voor 34,95 euro bestellen op Bol.com.  

Door Heleen