Olé! Kruidvat gooit z’n befaamd wimperserum terug in de rekken en wij leggen meteen een voorraad aan

Foto: Shutterstock

Weelderige wimpers staan quasi op iedereens wishlist. We herinneren ons dan maar al te goed de hoogdagen waarop we het budgetvriendelijk wimperserum mee graaiden in Kruidvat waar elke beautyblogger laaiend positief over was. Als het niet uitverkocht tenminste. Maar goed nieuws, want de keten heeft een opvolger klaar, met nog een betere formule!

Wie wil nu geen volumineuze, lange wimpers? Juist, ja... Veelal zijn de opties bergen mascara smeren en hopen dat niets - we're talking to you, onions! - of niemand je aan het huilen brengt, of voor wimperextensions gaan. Dat laatste kost niet alleen een pak geld, maar mensen met gevoelige ogen blijken er ook vaak een allergische reactie op te hebben. *insert wimperserums*

 

MAAR… EEN WIMPERSERUM, WERKT DAT ECHT?

Een serum kan überhaupt geen kwaad, het zal op z'n minst je wimpers voeden. En net zoals bij planten staat voeden vaak gelijk aan groeien. De keerzijde van heel wat serums is namelijk het prijskaartje. Ze kosten dikwijls meer dan 50 euro. Gelukkig haal je Kruidvat’s Lash Booster al in huis voor maar 9,99 euro.

 

LASH BOOSTER

Het wimperserum bevat actief 3-peptidencomplex en hyaluronzuur. Dat laatste bestanddeel zorgt voor een hydraterende werking en verbetert en versterkt de haarstructuur van de wimpers. Verder zorgen biotine en allantoïne voor herstel van de natuurlijke glans. Nog een vernoemenswaardig ingrediënt is klaverbloem, welke traditioneel gebruikt wordt om haarverlies te voorkomen.

De Lash Booster werd dermatologisch goedgekeurd, vegan en ongeparfumeerd. Na amper vier weken zou je al effect opmerken, tot meer dan 30% langere wimpers. Voor een optimaal resultaat wordt aangewezen het goedje 16 weken te gebruiken.

 

Door Tiffany Roggeman