9 cadeautips voor je ene vriend(in) die ob-sessed is met 'Friends'

We hebben allemaal die ene vriend(in) die zich uitdrukt in Friends-quotes, de serie al minstens dertig keer van voor naar achter en van achter naar voren keek en die op het kerstfeestje aankomt met een kalkoen op zijn/haar kop. De dvd-box, T-shirt en koffiemok hebben ze ongetwijfeld al, maar met deze unieke cadeau-ideetjes kan je hun alsnog verrassen!

Miniatuur Monica deur

Zeg nu zelf: wat is er origineler dan een miniatuur replica van de deur waar ons favoriet zestal miljoenen keren door is gewandeld? Dit geeft je vriend(in) ook eindelijk het geschikte excuus om een heel 'Friends'-altaar te starten! 

Verkrijgbaar bij Etsy voor €44,54. 

Chandler's cornflakes

Noem de Chandler cornflakes nooit zomaar cornflakes. Een kommetje van dit lekkers is ideaal om ondertussen nog maar eens "The one whit Phoebe's Uterus" te kijken. En als de verpakking leeg is kan die nog perfect dienen als opbergruimte op je 'Friends'-altaar! 

Verkrijgbaar bij Box Lunch voor €4,54. 

I"ll Be There For You - The One About Friends

Het afkickverschijnsel bij uitstek tussen periodieke 'Friends'-marathons door. In dit boek lees je over Behind The Scenes anekdotes, interviews met de cast en zelfs wat verrassende historische feitjes met betrekking tot de show. 

Verkrijgbaar bij Bol.com voor €9,19.

'Friends'-quote potloden

Hoewel Ross het al 254 keer heeft uitgeschreeuwd, je kan nooit zeker genoeg zijn. Dankzij je potlood kan je het nu echt nooit meer vergeten: "WE WERE ON A BREAK"! 

Verkrijgbaar bij Etsy voor €13,63.

Rachel Green geurkaars

Deze kaarsen zijn er voor de hele cast, maar wij zijn het meest benieuwd naar het lijfgeurtje van Rachel Green! De geur wordt samengesteld op basis van de persoonlijkheid van het personage. Voor Rachel geldt dus de geur van een fashionista met een kapsel waar heel de wereld jaloers op is! Gimme! 

Verkrijgbaar bij Etsy voor €18,18.

Het piepgat-kadertje

Volgens ons het leukste cadeau van ze allemaal! Jouw vriend(in) waant zich even Monica of Ross die door het piepgaatje kijkt om te zien wat Chandler en Joey nu weer uitsteken op de gang. Als hij/zij niet langer wilt dat het piepgaatje ingekaderd is, kan je deze must have ook nog als fotokader inzetten! 

Verkrijgbaar bij Urban Outfitters voor €14,54.

Kerstballen met Friends-quotes

Van ‘Unagi’ en ‘I’m Fine’ tot ‘How you doin’: ze kunnen allemaal de boom in. Dat bedoelen we letterlijk, uiteraard! Per bal betaal je zo'n €9,40, maar omdat we meteen voor een set van tien of twintig exemplaren gaan, mag je zo'n 70,50 euro en 122,60 euro bij je schuldenberg tellen! 

Verkrijgbaar bij Etsy.

Friends Trivial Quiz

Je kan jezelf geen échte 'Friends'-fanaat noemen zonder jezelf koning(in) van de Friends-quiz te kunnen kronen! Met 600 vragen en een handig reisformaat neemt hij/zij dit spel binnenkort overal mee naar toe! 

Verkrijgbaar bij Fun voor €14,99.

Chandler Bing gebedskaars

Hoewel Chandler Bing nóg niet heilig is verklaard, komt hij voor jouw vriend(in) ongetwijfeld dicht in de buurt. Als er dan toch al een 'Friends'-altaar geïnstalleerd staat, mag een gebedskaars niet ontbreken voor een occasioneel wees gegroetje! 

Verkrijgbaar bij Etsy voor €13,62.

Door Heleen