‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ sluit af met één koppel, en het is opnieuw een grote verrassing

Foto: VTM

Verrassingen is duidelijk het sleutelwoord als het op ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ aankomt. Gisteren werd de laatste aflevering van het seizoen uitgezonden, en ook dat was weer eentje vol onverwachte wendingen. Slechts één kandidaat vond een lief via het programma, maar het was de laatste van wie de kijkers het verwachtten.

Opnieuw openvallende monden tijdens het bekijken van de laatste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Nadat Cupido een heel seizoen zijn pijlen miste, kwam er dan toch eentje goed aan. Bij boer Gerard en Marijke dan nog! Die laatste verliet ook na Daphné vroegtijdig de boerderij, waardoor er zelfs geen romantisch tripje in zat voor de boer. Maar Dina had het bij het rechte eind toen ze Gerard de raad gaf de hoop niet op te geven. Hij en Marijke begonnen opnieuw berichtjes te sturen en spraken af in België. Meer nog, er was zelfs al een eerste kus.

Tijdens de reünie besloten Dina en An de tortelduifjes alsnog op een romantische trip te sturen. “We kunnen niet van elkaar afblijven”, klinkt het bij de verliefde zielen.

 

 

GESLOTEN BOEK

Bij Evelien en Stephan eindigt het avontuur op een minder vrolijke noot. Hoewel het koppel op papier de perfect match lijkt te zijn, blijft horseman Stephan een gesloten boek. En dat terwijl Eveliens ogen nog glunderen van hoop. “Ik zie op dit moment niet meer dan vriendschap. Ik denk niet dat er iets meer in zit”, geeft hij toe wanneer An Lemmens hem quasi dwingt Evelien uit haar lijden te verlossen.

Ook Remco belandde uiteindelijk in de friendzone. Na de opnames bleef hij nochtans enkele dagen langer bij Marianne, kwam daarbovenop voor twee weken terug naar Finland én gingen de twee zelfs nog samen op vakantie naar Noorwegen. Maar helaas bracht ook Marianne op de reünie geen goed nieuws mee.

 

AAN HET DATEN

Victor en Etienne zijn dan weer aan het daten geslagen, maar niet met hun gekozen dames. Vlaanderen hoopte nog op de terugkeer van Sabine, Etiennes tweede keuze die eigenlijk zijn eerste keuze was, maar de boer sloeg een andere weg in. Hij is aan het daten met een Vlaamse die hij dankzij het programma leerde kennen.

Ook Victor heeft de moed niet opgegeven. Het contact met Rani na de opnames verliep niet van een leien dakje, al ligt de schuld bij de boer zelf. Victor zag, ondanks het enthousiasme van Rani, een tweede reis niet zitten. Hij is nu aan het daten met een Bulgaarse, en dat terwijl hij in het begin van het programma specifiek op zoek was naar een Vlaams meisje.

Aaah, de liefde…

Door Tiffany Roggeman