Brede heupen? Geen taille? Dit is de rok die werkelijk elk lichaamstype flatteert

Foto: Isopix

Ben jij gezegend met een certified Kardashian-kont? Speelt jouw lengte niet in je voordeel? Of is jouw taille gewoon ver zoek? Maakt allemaal niet uit, want één bepaalde rok fits all. Maak kennis met de A-lijn rok, de must have die elk vrouwenlichaam op een positieve manier in de kijker zet. “Vinde gij mijn gat niet te dik in deze rok?” mag je dan ook meteen voorgoed uit je vragenlijstje schrappen.

 

WAT IS HET GEHEIM VAN EEN A-LIJN ROK?

Rokken met een A-lijn – lees: wijd uitlopend van boven naar onder – hebben een flatterende snit die enerzijds de nadruk legt op je taille, en anderzijds mooi openvalt over je heupen. Zo creëer je niet enkel de illusie van een smalle taille, je verbergt ook de breedte van je heupen en ziet er nog eens supervrouwelijk uit ook. Het wordt nog beter, want deze klassieker vind je vrijwel altijd in de winkelrekken terug.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door StreeTrends (@streetrends) op

 

 

KLEIN VAN GESTALTE

Ben je niet van de grootste, dan kun je weleens het gevoel krijgen dat een A-lijn rok jou er nog kleiner doet uitzien. De oplossing is simpel, aangezien het gewoon een kwestie is van de juiste lengte te vinden. In dit geval is een minirok de beste keuze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yana McKillop (@yana_mckillop) op

 

Door Tiffany Roggeman