Stop the presses! Tony’s Chocolonely verkoopt nu ook chocolademelk bij Albert Heijn

Foto: Tony's Chocolonely | Shutterstock

Als er één ding een druilerige winterdag beter kan maken, is het een tas dampende chocolademelk aan je lippen zetten. Euh correctie, een tas dampende Tony’s Chocolonely! Yep, het Hollandse chocoladebedrijf verkoopt nu ook chocolademelk – zonder bijgevoegde smaken – en je kunt de brikken scoren in Albert Heijn.

Trek je loopschoenen aan, denk strategisch na over de kortste route naar de juiste gang en zorg ervoor dat je armspieren opgewarmd zijn voor het dragen. Na het publiceren van dit bericht telt enkel de wet van de snelste.

Niet enkel je smaakpapillen zullen je enorm dankbaar zijn trouwens, door het kopen van Tony’s Chocolonely-producten maak je de wereld ook een beetje beter. Het bedrijf zet immers hard in op het slaafvrij maken van chocolade. Want helaas bestaat er nog steeds slavernij op verschillende cacaoplantages in West-Afrika. Dus hoe meer Tony’s Chocolonely jij koopt, des te groter het steentje dat je bijdraagt. Als dat geen goed excuus is om je kar vol te laden met de goddelijke lekkernij!

Je koopt een liter fairtrade chocolademelk in Albert Heijn voor slechts 1,99 euro.

 

Door Tiffany Roggeman