Baby alert! Anna Hathaway is in alle stilte bevallen van haar tweede kindje

Foto: Isopix

Officieel werd het nieuws nog niet bevestigd, maar een foto van Anne Hathaway (37) en haar man Adam Shulman (38) met een autostoeltje in de armen laat niet veel aan de verbeelding over. Het ziet er dus naar uit dat de actrice voor de tweede keer mama is geworden!

‘The Devil Wears Prada‘-actrice werd afgelopen zondag samen met haar echtgenoot Adam Shulman in Connecticut  gespot. Adam droeg een baby-autozitje dat bedekt was met een dekentje. Ook Jonathan, hun 3-jarig zoontje, was van de partij tijdens het familie-uitje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anne gave birth to a second baby ♥ ? #annehathaway #baby

Een bericht gedeeld door Anne Hathaway Source (@annehathawaysource) op

 

 

Anne kondigde haar zwangerschap in juli op een ludieke manier aan op Instagram. Ze postte een foto van haar babybuik met het bijschrift ‘Het is niet voor een film’. De actrice stak tegelijkertijd heel wat vrouwen een hart onder de riem door te onthullen dat zwanger worden ook bij haar niet van een leien dakje liep. “Voor iedereen die door de hel van onvruchtbaarheid gaat: ik wil dat jullie weten dat mijn beide zwangerschappen niet vanzelfsprekend waren. Ik stuur extra liefde jullie richting uit”, schreef ze toen.

 

Op de naam en het geslacht van de baby zullen we nog even moeten wachten. Wij wensen het gezinnetje alvast alle geluk toe!

Door Tiffany Roggeman