Deze handtasvriendelijke ’anti frizz sheets’ zijn het perfecte hebbeding om je haar pluisvrij te houden doorheen de dag

Foto: Ouai

Dat ons haar een eigen willetje heeft, bewijzen de opspringende babyhaartjes, pluizige lokken en veeltallige knopen. Een good hair day is dan ook geen dagelijkse zegen, maar eerder een zeldzaamheid. Gelukkig is er hoop! Wij stootten op ‘anti frizz sheets’ waarmee je je haar tijdens de dag kunt opsmukken om het er weer zijdezacht uit te laten zien. Hebben die handel!

Tijdens onze tweejaarlijkse tocht langs de pr-bureaus om de laatste beautysnufjes te ontdekken, botsten we op de ’anti frizz sheets’ van het geliefde haarverzorgingsmerk Ouai dat onder andere door Zalando verkocht wordt. De doekjes zijn afzonderlijk verpakt en passen daarom perfect in je handtas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Danny Newsham (@dannynewsham) op


 

De sheets zijn gemaakt van milieuvriendelijk henneppapier en bevatten kokosnootolie om de kroes tegen te gaan, alsook shea butter om voor die mooie glans te zorgen. Een lekker geurtje maakt dit redmiddel voor rebellerend haar compleet.

Hoe zo’n sheet op je haar te gebruiken? Je wrijft het simpelweg over je lokken, te beginnen bij je wortels. En dan moeten we je de prijs natuurlijk ook nog verklappen. Voor de anti frizz sheets van Ouai betaal je 27,95 euro voor 15 blaadjes. Niet goedkoop, maar als het je haar er goed laat uitzien in momenten van nood…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NICHE-BEAUTY.COM (@nichebeautyofficial) op

 

Door Tiffany Roggeman