Wauw! Demi Lovato bezegelt het einde van een turbulente periode met een heuse tattoo

Foto: Instagram | alessandro_capozzi

Demi Lovato voelt zich na een turbulente periode eindelijke beter, en dat bestempelt de zangeres letterlijk met een fameuze tatoeage. Lovato belandde in de zomer van 2018 in het ziekenhuis na een drugsoverdosis. De zangeres werd opgenomen en lijkt zich anderhalf jaar later weer helemaal op en top te voelen. Reden te meer om dat moment te symboliseren met een tattoo.

Demi Lovato ruilde haar sofa op kerstavond in voor een zitje in de tattooshop in Los Angeles. Daar liet ze een tattoo plaatsen om het einde van een woelige periode te bezegelen. Het was de artiest zelf, Alessandro Capozzi, die zijn creatie op Instagram onthulde. “Voor de ongelofelijke Demi Lovato", schreef hij erbij.

 

De tatoeage is een meticuleuze tekening van een engel die haar vleugels verliest, maar in de lucht gehouden wordt door drie duiven. “We hebben deze tekening samen gemaakt om de hergeboorte van de ziel te symboliseren. De donkere vleugels stellen de slechte tijden voor, en het wegvagen van de vleugels is hoe ze vooruitgaat”, legt Capozzi uit. “Het licht vanbinnen stelt de innerlijke kracht voor die nodig is voor verandering. En de duiven, die haar optrekken, symboliseren het bereiken van een hogere staat van bewustheid. Proficiat met je inspirerende reis, Demi, ik ben vereerd dat ik dit mocht doen voor jou.”

Een tattoo met een verhaal, dat is duidelijk. Maar de zangeres moest er wel acht uur geduld voor opofferen. Zo lang duurde het volgens TMZ om het kunstwerkje te creëren. 

Door Tiffany Roggeman