Joshua Feytons geeft update na verkeersongeluk: “Ik ben blij dat ik dit bericht nog kan delen”

Joshua Feytons (23), bekend van ‘Temptation Island’ raakte vorige week zwaargewond tijdens een verkeersongeluk. De verleider is ondertussen aan de betere hand en deelde gisteren dan ook enkele updates via zijn Instagrampagina. “De auto was er erg aan toe, dus ik ben blij dat ik dit bericht vandaag nog kan delen”, klinkt het vanuit een ziekenhuisbed.

Afgelopen woensdag raakte Joshua met zijn wagen een vrachtwagen, waardoor de auto in de vangrails terechtkwam en tot overmaat van ramp nog eens overkop ging. De klap was enorm en Joshua belandde in het ziekenhuis met ernstige verwondingen.

De ‘Temptation Island’-verleider had onder andere twee gebroken nekwervels, zes breuken in z’n arm en een gebroken neus. Ondertussen heeft hij al een operatie achter de rug en is hij opgelucht dat hij levend uit het ongeluk is gekomen. Op Instagram schrijft hij: “Alleen positieve vibes. Blij dat ik leef, liefde voor iedereen die voor me bidt, ik hou van jullie allemaal. Ik zal snel terug zijn, familie. Vandaag is een geschenk.”

 

Door Tiffany Roggeman