Surprise! Zangeres Sia is voor de eerste keer mama geworden

Foto: Isopix

De Australische zangeres Sia weet als geen ander haar gezicht te verbergen achter de gigantische kenmerkende pruik, maar het lijkt erop dat ze meer geheim kan houden dan haar identiteit. De 44-jarige zangeres is namelijk voor de eerste keer mama geworden, en dat terwijl ze de afgelopen maanden niet zwanger was.

Sia, bekend van klappers als ‘Chandelier’, ‘Elastic Heart’ en ‘Unstoppable’, heeft er haar missie van gemaakt de schijnwerpers te vermijden. Al weten we dankzij enkele vastberaden paparazzi ondertussen wel al hoe de zangeres eruitzien zonder haar vermomming. Maar toch was de verrassing groot toen bekend raakte dat Sia onlangs mama is geworden.

 

GEEN BABYBUIK

Sia mag dan wel moeder geworden zijn, de zangeres was niet zwanger. Ze koos ervoor een kindje te adopteren. Dat nieuws verklapte ze zelf tijdens een interview met GQ over haar samenwerking met Diplo. “Ik adopteerde net een zoontje, ik heb geen tijd voor een relatie”, vertelde ze. Hoe oud het jongetje is, of hoe hij heet is niet geweten.

Wel vertelde de zangeres nog dat zich seksueel aangetrokken voelt tot haar goede vriend Diplo. “We proberen geen seks met elkaar te hebben omdat dat misschien onze professionele relatie om zeep zou kunnen helpen”, aldus de zangeres. “Maar ik heb nu beslist om voor de rest van mijn leven single te blijven.”

Door Tiffany Roggeman