Hebben! Kate Middleton wordt gespot in een Zara-koopje van nog geen 16 euro

Foto: Isopix

Als vrouw van de troonopvolger kun je je het één en ander permitteren. Maar dat weerhoudt Kate Middleton er niet van om af en toe nog eens in de rekken van Zara te snuisteren. De hertogin werd afgelopen week dan ook gespot in een rok van de Spaanse winkelketen toen ze een bezoek bracht aan het ‘Ely and Careau Children’s Centre’.

Dat we met z'n allen op de voet volgen wat de Britse royals uit hun kast trekken is een understatement. Al talloze kleedjes waren in een mum van tijd uitverkocht nadat Meghan Markle of Kate Middleton ermee in het openbaar verschenen, en dat is ook dit keer niet anders.

De hertogin van Cambridge is bezig met een reeks bezoeken aan instellingen die zich inzetten voor kinderen en gisteren was ‘Ely and Careau Children’s Centre’ aan de beurt. Tijdens het bezoek droeg Kate een lange camel coat, gecombineerd met een zwarte kasjmieren trui en een enkellange plissérok met luipaardprint. Er werd al snel opgemerkt dat de rok van Zara afkomstig is, en een kleine speurtocht liet ons ook nog eens ontdekken dat ie momenteel in solden is. Nog geen 16 euro, alstublieft!

 

Enig minpuntje is dat de plissérok online ondertussen uitverkocht is, maar een vertrouwelijke bron – lees shopverslaafde collega – zag de rok recent nog in de winkelrekken hangen. En Zara kennende, mag er wel degelijk gehoopt worden op een aanvulling van de stock.

Door Tiffany Roggeman