Hebben! Margot Robbie werd gespot in de perfecte camel coat… en hij komt van Mango

Foto: Isopix | Mango

Was jij nog op zoek naar de perfecte camel coat? Lang genoeg om er jurken en rokken mee te bedekken, warm genoeg om niet te verkleumen, en comfortabel zonder aan stijl te hoeven inboeten? Gevonden! Op de schouders van Margot Robbie dan nog wel. En nee, hij komt niet inclusief hallucinant prijskaartje, want het lijkt erop dat de actrice al eens graag bij Mango gaat shoppen. Score!

Een camel coat is iets wat tegenwoordig niet in je garderobe kan ontbreken, dat heeft ook Margot Robbie goed begrepen. De ‘Birds of Prey’-actrice werd gespot bij het verlaten van de Londense hotspot Annabel’s. Robbie droeg een outfit die recht uit de kast van een minimalistische modeliefhebber zou kunnen komen. Een uiterst stijlvol ensemble, afgewerkt met een lange mantel van – jawel! – Mango.

 

En we hebben goed nieuws, want de jas hangt nog niet lang in de winkelrekken en is ook online nog in alle maten beschikbaar. Prijskaartje? Net geen 150 euro. Een democratische prijs voor een jas die al je outfits er automatisch duurder uit laat zien.

 

MANGO IS ON A ROLL

Mango weet de laatste tijd wel meerdere celebs te verleiden met hun mantels. Zo werden niemand minder dan Gigi Hadid, Pippa Middleton, Jeanne Damas en Selena Gomez in een exemplaar van de Spaanse winkelketen gespot. Nog maar eens het bewijs dat op stijl geen prijs plakt.

Door Tiffany Roggeman