Hoeraatjes! Nora Gharib is zwanger van haar eerste kindje en post prachtige foto

Foto: Instagram | noragharib

“Ik kan dit niet langer geheimhouden”, schrijft Nora Gharib (26) bij een prachtige foto van zichzelf met een bol buikje. Daarmee maakt de actrice bekend dat ze zwanger is van haar allereerste kindje met echtgenoot Anson.

Een stralende Nora Gharib in aansluitende lange jurk die haar groeiend buikje omarmt en het niet te misverstane ondershrift ‘Can’t keep this a secret anymore’. Daarmee maakt de Patser-actrice haar allereerste zwangerschap bekend. Nora wist iedereen lang in onwetendheid te houden aangezien de actrice nog op het gala van de Gouden K’s verscheen zonder dat er bij iemand een lichtje ging branden. Toegegeven, ze droeg een wijdvallende jurk met tailleriem die haar buikje perfect verborg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t keep this a secret anymore ... ??

Een bericht gedeeld door ???????? (@noragharib) op

 

Nora vormt al sinds haar vijftiende een koppel met Anson, waarmee ze in 2017 dan ook in het huwelijksbootje stapte. Al moesten de tortelduifjes wel enkele obstakels overwinnen. Zo zagen de ouders van Nora haar relatie met Anson aanvankelijk niet zitten omwille van de cultuurverschillen. Ondertussen zijn alle problemen van de baan en bekeerde Anson zich zelfs tot de islam.

 

GELUKSWENSEN

Op Instagram regent het alvast felicitaties. Zo schrijft Marthe van K3: ‘Proficiaaaaaat!’ Lize Feryn complimenteert Nora dan weer met haar ‘prachtig buikske’ en ook Ann Van Elsen, Eline De Munck, Gers Pardoel en Julie Vermeire beamen dat de actrice straalt van geluk.

Door Tiffany Roggeman