Tea time! Hier geniet je van een heerlijke afternoon tea ...

Foto: Afternoon tea @foommechelen @marolus.antwerpen

Tijd om het weekend goed in gang te zetten! Plan een dagje weg met vriendinnen, ga heerlijk shoppen en geniet tussendoor van een high tea waar je je broeksknoop nog gaat moeten openzetten omdat je ongetwijfeld niet kan weerstaan aan al dat lekkers ...

Domestic in Antwerpen 

Voor wie een instaproof foto wil maken, is Domestic the place to be. In dit authentieke roze decor heb je ogen te kort. Hier kom je gelijk helemaal tot rust en geniet je van een kopje heerlijk genot met je vriendinnen. 

Lange Gasthuisstraat 5, 2000 Antwerpen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Trends+Travel (@stylishgetaways) op

 

Alice in Gent

Wie een theekransje bij Alice in Gent beleeft, voelt zich meteen het meisje in Wonderland. Mini sandwiches, mini boterhammetjes, diverse taart, rijstpap, fruitjes en liters thee, Die overvolle etagère heb jij in no time helemaal verorberd.

Onderbergen 6, 9000 Gent

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alice Gent (@gentalice) op

 

Foom in Mechelen

Vlak aan de Sint-Romboutskathedraal vind je foom, een eetbar waar de high tea bestaat uit een rijkelijk assortiment van zoete en hartige lekkernijen. Zin om helemaal over the top te gaan? Bestel dan een luxe versie en geniet van een heerlijk glaasje prosecco.

Sint - Katelijnestraat 2, 2800 Mechelen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door foom (@foommechelen) op

 

Hotel Orangerie in Brugge

Het boetiekhotel Orangerie in het hartje van Brugge is het perfecte plekje voor wie het net dat beetje meer classy mag. Met een prachtig uitzicht over het water krijgt jouw shoppingtripje de ultieme break. 

Kartuizerinnenstraat 10, 8000 Brugge

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hotel Orangerie (@hotel_orangerie) op

 

Marolus in Antwerpen

Op 't gezelligste pleintje van Antwerpen vind je Marolus. Wie fan is van cinnamonrolls gaat hier absoluut z'n ding wel vinden. Ook American pancakes, Belgische wafels, ... met andere woorden, hier beleef je een heerlijke foodparty.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MAROLUS (@marolus.antwerpen) op

 

 

Door Larisa de Vries