Tested and approved: het internet zweert bij deze spotgoedkope lippenbalsem

Foto: ASOS

Laat je niet misleiden door de verpakking - die meer weg heeft van een secondelijm uit de doe-het-zelf-zaak -, want deze lippenbalsem is wel degelijk een wondermiddeltje voor je lippen. Wij waren al een kleine kwarteeuw op zoek naar een niet-plakkerige lippenbalsem die onze lippen constant beschermt en hydrateert en laat dit goedje nu net aan die voorwaarden voldoen!

De Carmex lippenbalsem is een klassieker, die je zowel in de vorm van een stick, tube als potje kan aanschaffen. Wij raden je aan om voor de tube te gaan, omdat de stick en het potje een hardere textuur hebben waardoor het product weer iets plakkeriger wordt. Niet ideaal in het stormachtige België, waar je haardos 90% van de tijd in het rond wappert. 

Maar waarom zijn zoveel beautyliefhebbers "over the moon"  bij het gebruik van deze balsem? De formule bevat actieve Camphor-bestanddelen die pijn verlichten en irritatie tegengaan. Tegelijkertijd zorgt het ingrediënt van witte vaseline dat de lippen verzachten en beschermd worden. Er zit zelfs SPF verwerkt in het goedje, waardoor je ook ongestoord van de UV-stralen kan genieten! 

 

 

Door Heleen