Nieuwe hotspot! Hier dineer je op een van de mooiste plekjes in Antwerpen

Foto: Fiera

Yay! Voortaan kan je in de Antwerpse Handelsbeurs heerlijk dineren bij Fiera. Een mozaïekvloer, zeteltjes uit zacht groen fluweel en let op dat je geen nekpijn krijgt wanneer je naar dat prachtige hoge plafond ligt te staren. We zagen op Instagram heel wat celebs en influencers onze feed vol spammen met heerlijk eten in een uitzonderlijke setting, het overtuigt ons wel om zelf eens een tafeltje te reserveren.

 

Wie graag op een unieke locatie in Antwerpen met een prachtig uitzicht wil dineren, moet z'n plekje alvast claimen bij Fiera. De Handelsbeurs werd voorkort nog volledig gerestaureerd tot een prachtig pand waar jij je ogen rijkelijk de kost kan gunnen. De menukaart bestaat uit heel wat voorgerechtjes rond de 20 euro en hoofdgerechten rond de 30 euro inclusief het genot van prachtig glaswerk en bestek. Wie niet zo veel tijd heeft, en toch graag een drankje komt doen, die kan heerlijk vertoeven aan de bar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fiera (@fiera_antwerp) op

Het nieuwe restaurant in A'pen is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11u tot 00u. Perfect dus om even binnen te springen na een dagje shoppen of om heerlijk romantisch te tafelen met je lover, mocht je Valentijn nog willen goedmaken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Van Overveld Luc (@van_overveld_interieurbouw) op

 

Door Larisa de Vries