Yes! Ook deze Disneyfilm krijgt straks een live-action remake

Foto: Disney+

Het houdt maar niet op! Disney weet tegenwoordig jong en oud te bekoren met het maken van heel wat live-action remakes. Zo genoten we al van Dumbo, Aladdin, Beauty and the Beast, Jungle Book, noem maar op. Tijd om die prinsessenjurk alvast uit de kast te halen want deze filmtopper mogen we binnenkort verwachten ...

Een meters hoge toren, een hagedis en lange blonde haren, meer moeten we niet zeggen zeker? Binnenkort kunnen we genieten met een live-actionremake van 'Tangled', of beter gezegd Rapunzel (Raponsje voor de noorderburen). In 2010 bracht Disney voor het eerst de geanimeerde versie in de zalen. Helaas zal de remake niet in de bioscoop te zien zijn maar wel via de streamingdienst Disney+. 

Het scenario voor deze film zal geschreven worden door Ashleigh Powell, die ook al het script schreef voor 'The Nutcracker and the Four Realms'. Powell zou naar 't schijnt carte blanche krijgen waardoor ze zich niet volledig aan het oorspronkelijke verhaal moet houden. Wij zijn alvast razend benieuwd wat voor twist dit sprookje zal krijgen.

Wanneer 'Tangled' exact zal uitkomen is momenteel nog niet geweten. In tussentijd kunnen we alvast uitkijken naar de live-actionremake van Mulan die eind maart in de zalen zal verschijnen! 

Wil je toch al een beetje in Rapunzelstemming komen? Herbeluister de soundtrack van de animatiefilm.

Door Larisa de Vries