Oh, oh! Adele heeft de releasedatum van haar nieuwste album verklapt...

Foto: Photo News

Dat Adele eindelijk opnieuw de studio zou induiken om een gloednieuw album te maken, wisten we al. Wat we nog niet wisten is wanneer dat album er nu eindelijk zou aankomen, tot nu. Afgelopen weekend was de zangeres aanwezig op het huwelijk van haar beste vriendin waar ze een mini-optreden gaf. Die avond maakte ze op het feest bekend wanneer haar nieuwe album in de rekken zal liggen.

Het afgelopen jaar is voor Adele alles behalve gemakkelijk geweest. Na een huwelijk van acht jaar, zette ze uiteindelijk een punt achter haar relatie met Simon Konecki. Niet zo'n fijn nieuws, maar wel een bron aan inspiratie om meteen weer de studio in te duiken voor een gloednieuw album. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ADELE (@adelesp) op

 

Afgelopen weekend ruilde Adele haar zangcarrière even in voor weddingplanner op de bruiloft van haar beste vriendin Laura Dockrill in Londen. Instagram werd gelijk gebombardeerd met heel wat foto's en filmpjes van het feest. Laat op de avond, kon uiteindelijk een mini-optreden niet ontbreken en greep de zangeres al snel naar de micro. Tussen enkele nummers door deelde Adele de leuke boodschap dat haar nieuwe album in september zal uitkomen, yay! 

 

 

Door Larisa de Vries