Kaarsen die naar hamburgers ruiken? 't Is een ding!

Foto: ©Golden Arches Unlimited

't Is voor sommige een wekelijkse guilty pleasure. Na een lange werkdag nog eeuwenlang aanschuiven in de file om vervolgens de eerstvolgende afrit te nemen en de McDrive binnen te rijden. Dat de fastfoodketen McDonald's een held is in onze honger stillen, daar zijn we hen steeds eeuwig dankbaar voor. Naast eten, brengt het bedrijf tegenwoordig ook heel wat merchandise op de markt, zoals dit nieuwe ding dat we zeker eens moeten uittesten...

Wie voortaan thuis in de zetel van 's morgens vroeg tot 's avonds laat wil genieten van de onweerstaanbare hamburgergeur, moet deze gloednieuwe kaarsen van McDonald's nu in huis halen. 't Is iets waar natuurlijk niet iedereen even hard voor loopt te springen, maar hé, why not!?

De geurkaarsen zijn momenteel te koop in Amerika. Ze werden op de markt gebracht om de meest populaire burger daar, de Quarter Pounder, te promoten. Het geurpakketje bestaat uit zes verschillende kaarsen met ieders z'n eigen reukje. Zo heb je de broodjesgeur, de geur van ketchup, de pickelsgeur, de geur van kaas, de ajuingeur (ieuw) en natuurlijk de geur van die onweerstaanbare burger.

Geniet je dus liever van een avondje kaas en ajuin? Dat kan! Dan steek je gewoon enkel deze twee kaarsen aan. Maar wil je echt voor de totaalbeleving gaan, dan ga je best voor de combinatie van alle zes tegelijkertijd. In totaal zou je zo'n 25 uur plezier moeten heben met deze geurbeleving, wat een feest!

 

 

 

Door Larisa de Vries