Coolio! Met dit soort earcuffs creëer je de illusie dat je meerdere gaatjes in je oor hebt

Foto: Instagram | Anna + Nina

Leef jij volgens het motto ‘hoe minder naalden in mijn buurt komen, hoe beter’? En heeft dat ook betrekking op extra gaatjes in je oren? Want die komen er natuurlijk niet vanzelf. Geen paniek, want je hoeft je oorlel helemaal niet te laten doorzeven. Er bestaan namelijk uitgekiende earcuffs die het eruit laten zien alsof je meerdere gaatjes hebt. Lees even mee!

Je oren fanatieker versieren dan je kerstboom lijkt de trend van het moment te zijn. En we zijn er tot over onze oren – pun intended – verliefd op. Maar effectief ook enkele gaatjes laten bij prikken, dat is dan weer heel andere koek. Gelukkig snappen sommige juwelenmerken het dilemma helemaal, dus kwamen ze op de proppen met ‘ear twirls’.

 

EARL TWIRL

Een ‘earl twirl’ zoals juwelenmerk Maria Black ze noemt, is een spiraalvormige oorbel. Het is de bedoel het eerste krulletje door je oor te draaien, waardoor het lijkt alsof het spiraaltje door je oor gaat op een nieuw punt. Maar dat is slechts een illusie.

<<< Maria Black, via Zalando >>>

 

EAR CUFFS

Combineer voorgaande met enkele ‘ear cuffs’ en je ear candy is pas helemaal on point. Ear cuffs zijn cirkelvormige oorbelletjes met een kleine onderbreking waardoor je ze op de bovenkant van je oor kunt schuiven. De kans is reëel dat je er nu en dan eentje verliest, dus geef er zeker geen tientallen euro’s aan uit. Maar is het wel een geniaal alternatief!

<<< Astrid & Miyu, via Zalando >>>

Door Tiffany Roggeman