Geniaal! Met dit handig trucje ziet je uitgegroeide manicure er in enkele minuten weer als nieuw uit

Foto: Unsplash | Klara Kulikova

Heb jij je voor de lockdown nog eens in de watten laten leggen bij een nagelstyliste? Maar betekent dat dat jouw manicure er steeds beroerder begint uit te zien door die uitgroei? Dan is glitternagellak het enige wat je nodig hebt om je handen in een mum van tijd weer presentabel te maken.

Complimenten mogen aan het adres van Olivia Smalley geleverd worden, want het is de haarstyliste uit Florida die met deze geweldige hack op de proppen kwam. Ze deelde het trucje op haar Instagramaccount, en het beste eraan is: het is poepsimpel!

 

Neem alvast je favoriete glitternagellak bij de hand en neem plaats aan tafel. Het is de bedoeling  het uitgegroeide stukje van je nagels op te vullen met glitternagellak en zo een mooi ombre effect te creëren. Olivia gebruikte ‘Top of the Rock’ van Essie, een nagellak met grove glitters.

Beschik jij over heel wat fingerspitzengefühl, dan kun je het stukje misschien eens proberen op te vullen met een contrasterende kleur. Zoals een omgekeerde French manicure. Probeer vooral niet zelf je gelnagels te verwijderen, want dat kan heel wat schade opleveren.

Door Tiffany Roggeman