Spektakel op Twitter tijdens de vijfde aflevering van ‘De Mol’: “Dat is hier geen Vlaanderen Vakantieland, hé”

Foto: VIER

Dat het uitermate moeilijk is om Nana Mouskouri en George Michael uit elkaar te houden, de filosofische uitspraak ‘Het leven is geen ponykamp’ eindelijk een waardige opvolger krijgt en Niels Destadsbader ook in het complot zit. Yep, het weekeinde was weer een hoogdag voor vermeende Twitteraars, want naar goede gewoonte werd massaal afgestemd op VIER voor een opnieuw schitterende aflevering van de Mol. En uiteraard plakten wij alle vernuftige tweets weer netjes op een rijtje.

Heb je nog steeds niet uitgedokterd wie de Mol is, dan kun je het briljante programma ook volgen omwille van z’n educatieve waarde omtrent de coronacrisis. Een terrasje doen in tijden van corona, dat gaat als volgt:

 

Hebben mensen geen oor naar het hele social distancing-principe? Problem. Solved.

 

En onder het motto #spreadmemesnotthevirus moet er ook eens gelachen kunnen worden natuurlijk!

 

Of Dorien de Mol is valt nog af te wachten, maar de kandidate maakte een gigantische fout in de afgelopen aflevering: kroketten beledigen! Aan kroketten wordt niet geraakt, Dorien! Not done!

 

En wat zou een aflevering van de Mol zijn zonder de kluchtige memes van Twitteraar-extraordinair Jonathan Loeys. Jawel hoor, ook deze keer slaat @JLoeys weer de nagel op de kop!

 

Het is zover, de T-shirts kunnen bedrukt worden. Na de filosofische woorden ‘Het leven is geen ponykamp’ en ‘Bitch, hold my poodle’ zorgde Bart voor de oneliner van dit seizoen:

 

Over wie de Mol nu uiteindelijk blijkt te zijn, moet je je alvast geen zorgen meer maken. Twitter is het er unaniem over eens:

Door Tiffany Roggeman