#CroqueQuarantaine: Bazart-frontman Mathieu Terryn schotelt ons elke dag een verrukkelijk croque-gerechtje voor

Foto: Instagram | Mathieu Terryn

Niets dat zich beter klasseert als back-up food dan een goeie ouwe croque monsieur. En aangezien ook de stembanden van Mathieu Terryn met rust zijn, promoveerde de Bazart-frontman zich dan maar tot creatief directeur van de grillmachine tijdens deze lockdown. Het resultaat? Elke dag een andere croque-gerechtje op zijn Instagrampagina waarvan je gegarandeerd gaat watertanden!

Iedereen kan dezer dagen wat afleiding gebruiken, dus zocht zanger Mathieu Terryn heil in de keuken. En daar zijn we heel dankbaar om, want elke dag worden we een verrassende croque monsieur voorgeschoteld. Inclusief filmpje, en dat betekent pure foodporn eens je de kaas ziet smelten tussen de grill. En uiteraard smelten we zelf ook allemaal een beetje wanneer Mathieu een guest appearance maakt in zijn filmpjes.

In de categorie ‘gerechtjes waarvan je spontaan begint te watertanden’: de Croque Meatball. Of wat dacht je van een dessertje tussen de grill: de Croque Choque. Alles staat netjes gecategoriseerd onder de hashtags #CroqueMeThieu en #CroqueQuarantaine.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CROQUE VOL AU VENT ?? Vers gemaakt door mijn daddy, belegen kaas on top. @kemizz deze is voor jou ??

Een bericht gedeeld door BAZART (@mathieuterryn) op

 

 

Door Tiffany Roggeman