Party party party! Met de live DJ-sessie van Tomorrowland wordt jouw kot vandaag een festival

Foto: Tomorrowland

Het ziet er naar uit dat fuiven en festivals nog een tijdje toekomstmuziek – pun intended - zullen zijn. Maar in deze digitale tijden maken we daar toch gewoon een virtueel feestje van? Dat heeft Tomorrowland helemaal begrepen. Vandaag brengen zij via een livestream het festival tot in jouw kot!

Na een huiskamerconcert, is het vandaag tijd om vanuit uw kot te genieten van een festival en wat voor één! Tomorrowland presents: 'United Through Music’! Na een overdosis huisje, tuintje en misschien ook boompje, zijn we al bijna vergeten hoe het voelt om een stapje in de wereld te zetten. Maar vandaag is het ultieme moment aangebroken om die dansbeentjes nog eens boven te halen!

Tomorrowland wil met een virtueel live-festival op hun Instagram-, Facebookpagina en YouTube-account 'the People of Tomorrow’ samenbrengen door de kracht van muziek. Ze hopen op die manier hoop te geven en ons te laten uitkijken naar een mooie toekomst. We like!

Zet je schrap om van je stoel geblazen te worden, want de plaatjes worden verzorgd door niemand minder dan Lost Frequencies, Afrojack, Dimitri Vegas en Vintage Culture! Elke DJ krijgt tijdens de livestream een uur de tijd om ons de beste schijfjes voor te schotelen. Het magische spektakel begint om 15u00 en zal dus 4 uur duren. En dat in het midden van de week, zalig toch?!

Optimaal genieten? Begin dan maar al met het shaken van verrukkelijke cocktails, trommel al je vrienden op om te Skyperitieven en laat nadien het feestbeest in jullie los. Samen virtueel feesten? Daar doen wij aan mee!

Door Amber Comhaire