Oepsie! Demi Lovato bevestigt haar relatie, al was dat eigenlijk niet de bedoeling

Foto: Instagram Demi Lovato

De geruchtenmolen staat nooit stil, ook niet in deze barre tijden. Zo zou Demi Lovato een nieuw lief hebben en de gelukkige zou Max Ehrich zijn... Maar toch waren we daar niet 100% zeker van. Gelukkig heeft de Instagram Live-video van Max Ehrich ons – per ongeluk weliswaar - uit ons lijden verlost. En wat blijkt? Love is in the air!

Tijdens deze quarantaine-periode is Instagram Live hotter dan ooit. Celebrities gebruiken het massaal om ‘het leven zoals het is’ in hun kot te delen met hun fans of om hen te entertainen met een mini-concertje. Maar dat live gaan is niet zo onschuldig als het lijkt… want wat als je per ongeluk iets laat zien dat je liever uit de spotlights houdt? Daar kunnen Max Ehrich en Demi Lovato van meespreken.

De Amerikaanse acteur en zanger deed een livestream om zijn fans op wat muziek te trakteren, maar dat kreeg een onverwachte wending. Want daar was Demi Lovato opeens! Even snel als ze in beeld verscheen, was ze weer weg aangezien Max haar erop attent maakte dat hij live was. Ja hoor, achter die wijdverspreide roddel bleek dan toch een grond van waarheid te schuilen. En omdat de zangeres werd herkend door fans, is hun geheimpje dus no longer a secret. Van een ongeplande bekendmaking gesproken! Maar Instagram official it is!

Hoelang ze al aan het daten zijn, is onbekend. Toch lijkt het goed te gaan tussen de twee, aangezien ze dus samen in quarantaine zitten. Cute! In afwachting van een officiële bekendmaking, wensen wij het koppel alvast veel geluk toe!

 

Het moment van de waarheid kan je hier zien:

Door Amber Comhaire