Whoop whoop! H&M verkoop bum sculp fitnessbroeken die je kont er machtig goed laten uitzien

Foto: H&M

Geïnteresseerd in een ‘peach perfect booty’ waarvoor je enkel wat hoeft te shoppen? Lees dan gerust verder, want H&M verkoopt namelijk fitnessleggings die je een mighty fine derrière bezorgen en wij weten exact hoe ze het klaarspelen!

We stelden ons eerder al eens de vraag waarom alle vrouwen in de fitness een mooiere kont lijken te hebben dan wijzelf. En het antwoord was simpel: de fitnessbroeken van GymShark. Het merk staat vooral bekend om z’n high waisted leggings die de ideale tummy tuck blijken te zijn en tegelijkertijd een wespentaille creëren. Al doet het slim geweven patroon – lees: body contouring -  ook wel veel voor je figuur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Homeshark (@gymshark) op

 

BUM SCULP LEGGINGS

Voor zo’n begeerde fitnesslegging betaal je om en rond de vijftig euro. Maar tijdens ons dagelijks – virtueel – shoppinguitje botsten we op de bum sclup leggings van H&M. Naast de naam bezit de legging dezelfde eigenschappen als de fameuze GymShark-leggings. Dat betekent dat we een klein vreugdedansje in onze work-out zullen incorporeren, want bij H&M kosten de legging slechts 24,99 euro.

Door Tiffany Roggeman