PLOTTWIST! Ook Zach & Simone gaan de verleiding aan in het huidige seizoen van Temptation Island

Omdat Gianni & Melissa hebben valsgespeeld door een gsm mee te nemen op Temptation Island - jaja, wat een sneaky bastards - moeten ze het eiland vroegtijdig verlaten. Maar meer koppels betekent meer sensatie, dus daarom werden ze simpelweg vervangen door een ander koppel. Bye, bye Gianni & Melissa! Hello Zach & Simone!

Het nieuwste koppel heeft er het volste vertrouwen in dat ze de relatietest tot een goed einde zullen brengen, en dat zelfs zonder valsspelen. Zach is vastberaden: ‘Ik kijk al vier seizoenen en ik denk elke keer: “Waarom kunnen die idioten het niet gewoon volhouden?”‘. En hoewel Simone hem eerst als een 'friend with benefits' zag, koos ze er uiteindelijk voor om haar gevoel te volgen en voluit voor hem te gaan - True love story?! Nu maar hopen dat Simone hem geen idoot zal noemen...

Er staat dit keer zelfs veel op het spel. Geen trouw zoals toen bij Deborah & Tim, die er met dank aan Cherish nooit kwam. Maar wel een kinderwens! Zach & Simone zijn dan ook vastberaden om die volgende stap te nemen wanneer ze Temptation Island allebei tot een goed einde brengen. Spanneuuuund!

Om de exit van Gianni & Melissa te bewonderen moet je vrijdag 3 april op VIJF afstemmen. De intrede van het nieuwe koppel zie je vanaf vrijdag 10 april!

Door Amber Comhaire