Budgetproof! Lidl brengt haar eigen schoenen op de markt en die zouden weleens viraal kunnen gaan

Foto: Lidl

Fashion hoeft niet altijd duur te zijn want ook basics zijn onmisbaar in jouw garderobe! Lidl mag dan wel een budgetwinkels zijn - ze gaat wel met haar tijd mee! Zo hebben ze reeds in het verleden - met groot succes - een eigen merchandise opgestart. Of het nu voor de grap is of niet: dergelijke items durven weleens viraal gaan. Dit keer waagt Lidl nogmaals haar kans, waarbij er aan onze voetjes wordt gedacht. Als je de hype voor wil zijn, ben je er maar beter als de kippen bij! Wie had er nog opvallende sneakers of slippers nodig voor een mooi prijsje?

Verwacht je aan opvallende schoenen want het kleurgebruik past volledig binnen hun huisstijl. Uhu, blauw-geel-rood it is! Wij hebben zo een vermoeden dat deze kleuren nog in je schoenenkast ontbreken. Het moest maar eens van pas komen... En wanneer we zeggen dat de schoenen aan een spotprijsje worden verkocht, liegen we niet! Jouw sneakercollectie kan van een extra exemplaar worden voorzien voor maar €12,99, voor zowel mannen als vrouwen.

Ook aan de huismussen werd gedacht - ja, dat zijn we nu eigenlijk een beetje allemaal. Er worden ook Lidl-slippers verkocht en voor de prijs van €3,99 kan je toch echt niet sukkelen. Wij vervangen onze Zeeman-slippers - die ondertussen wel aan vervanging toe zijn - maar al te graag door een Lidl-paar!

 

Door Amber Comhaire