Trend alert! Deze sandalen moet je in huis halen nu de zon begint te schijnen

Foto: Shutterstock

Nu je er al bijna aan gewend bent om zonder schoenen rond te lopen – want binnenshuis zijn sloffen of zelfs blote voeten dik oké - wil je niet meer anders dan dat. Toch zou je er graag wat deftiger bijlopen wanneer je deze zomer weer onder de mensen komt. Deze trends geven je inspiratie om alvast een luchtig paar sandalen aan te schaffen. Happy feet: check!

Extreme Padding

Comfort mag er zijn! En dat wordt door de extreme padding sandalen helemaal benadrukt. Denk: opgeblazen proporties en dikke banden. De wattering in de vorm van brede banden geven een eigenwijze twist aan je outfit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stradivarius (@stradivarius) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ????/???? (@chris1chros) op

 

Flip-flops

Dit is misschien nog altijd wel het meest gedragen schoeisel in de zomer. Maar de flip-flops krijgen een upgrade en vandaar ook hun comeback! Nu draag je er uit duurzaam materiaal – weg met die plastic exemplaren die in je kast liggen – want die geven jou een zomerse flawless look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paulien Riemis ?? (@paulienriemis) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Claire Rose Cliteur (@clairerose) op

 

Loafers met hak

Loafers zijn terug van nooit helemaal weg geweest. Maar deze zomer mogen die loafers gerust de hoogte in gaan. Om helemaal on trend te zijn, kies je voor een exemplaar met blokhak. Ideaal om te dragen op iets frissere dagen, zodat je tenen er niet afvriezen.

 

 

Chunky dad sandals

Wie dacht dat deze trend van korte duur zou zijn, heeft het grondig mis. Afgelopen zomer maakten we reeds kennis met het broertje van de dad sneakers. Love it or hate it, maar ook in 2020 zal je ze deze sandalen nog regelmatig spotten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Xenia Adonts (@xeniaadonts) op

 

Slingback sandals

Op zoek naar een perfecte combi tussen een chique pump en een zomerse sandaal? Found it! Deze schoen kenmerkt zich door de open hiel met het bandje erboven. Ga voor slingback sandalen met puntige top om je outfit helemaal te rocken!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Xenia Adonts (@xeniaadonts) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paulien Riemis ?? (@paulienriemis) op

 

Hooked mules

Wanneer je dit muiltje nog niet hebt gespot, heb je waarschijnlijk een lange tijd op een andere planeet geleefd. Op Instagram zijn ze al een tijdje hotter dan hot. Je stylet ze het best door de kiezen voor een colourblock-kleurtje dat contrasteert met je outfit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sacha Elisabeth Anne (@sachaea) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julie - Fashion aficionado (@bibleoffashionjulie) op

 

Kitten heels

Heb jij iets weg van bambi op het ijs wanneer je met hakken paradeert? Dan zijn daar gelukkig de kitten heels om een einde te maken aan dat tafereel. Sandalen met deze mini-hak zorgen ervoor dat je er vrouwelijk uitziet en toch geen enkels breekt. Enkel-vriendelijke hakken bestaan dus echt! Win-win!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sacha Elisabeth Anne (@sachaea) op

 

Skinny strap sandal

Less is more! Voor skinny strap sandalen geldt: Hoe minder schoenmateriaal, hoe beter. Door de heel dunne bandjes tonen deze sandalen enorm elegant en gesofisticeerd. Ze zijn er in alle kleuren en modellen, maar je maakt vooral een statement door voor een exemplaar met asymmetrische bandjes te kiezen! Daarbij mogen de bandjes gerust hoger komen dan je enkels, want ook lace-up is een trend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ARKET (@arketofficial) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CLAUDIA GRAZIANO (@claudiagraziano) op

Door Amber Comhaire