Yes! ‘First Dates’ komt terug met een tweede seizoen en singles kunnen zich nu inschrijven

Foto: Eén

Single and ready to mingle? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want Eén kondigde zonet aan dat er een tweede seizoen komt van ‘First Dates’. Durf jij een blind date wel aan, en ben je vooral benieuwd naar wie aan jou gematcht zou worden? Schrijf je dan snel in!

Na ‘Love Island’, ‘Blind Getrouwd’ en ‘Boer Zkt Vrouw’ smeet ook Eén zich op de datingmarkt. Dat deed de zender met een Vlaamse remake van het Britse programma ‘First Dates’, waarin twee volstrekt vreemden aan elkaar gematcht worden voor een eerste date. Een schot in de roos, zo blijkt. Want terwijl het programma nog volop aan de gang is, werd al een tweede seizoen aangekondigd.

Maar daarvoor heeft Eén natuurlijk een verse lading vrijgezellen nodig. Ben jij er eentje en wil je je liefdeslot graag eens uit handen geven? Dan kun je je inschrijven voor het nieuwe seizoen van ‘First Dates’. “Wie weet vinden wij voor jou de perfecte match en verdrink jij binnenkort in de ogen van je tafelgenoot”, aldus Eén.

Barman Bram, gastheer Patrick en serveersters Leena en Katelen zien het alvast weer helemaal zitten! Aan jou dus om naar de website van Eén te surfen en de vragenlijst in te vullen. “Beantwoord de vragenlijst eerlijk en volledig”, staat er te lezen. “Het maakt niet uit wie je bent of wat je zoekt in de liefde: First dates heeft plaats voor iedereen.”

En vergeet ondertussen niet op maandag- en donderdagavond om 21u25 op het huidige seizoen af te stemmen!

 

 

Door Tiffany Roggeman